Handelsvilkår for rockahula.dk

Forsendelsesgebyr:

Danmark:
Ved køb for mindre end kr. 500,- uanset pakkens vægt:
Pris Kr. 40,00 for levering til GLS pakkeshop eller DAO pakkeshop
Pris Kr. 80,00 for levering med omdeling af PostNord ved evt. returnering krediteres der kun svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

OBS! Ved køb for kr.499,- og over, gratis forsendelse til nærmeste GLS pakkeshop eller DAO pakkeshop!! Dette gælder ligeledes. hvis du vælger din arbejdsadresse.
Hvis du vælger levering med PostNord omdeling vil der ved evt. returnering krediteres svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret. Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

Other countries – Only Sweden!
Sverige:

Vi leverer til Sverige for 60,00 DKK til en pakkeshop med PostNord
Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret. Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

Levering

Forsendelse sker til nærmeste GLS pakkeshop eller DAO pakkeshop i Danmark og i Sverige til en PostNord pakkeshop
Rockahula sørger for levering til en GLS pakkeshop/DAO pakkeshop inden for 2-4 hverdage. Medmindre du har valgt Postnord med omdeling som koster dig mere.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Rockahula kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS, DAO eller PostNord . I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Rockahula naturligvis en ny leverance uden beregning. Men vi forbeholder os ret til at efterlyse pakken hos GLS/DAO/PostNord først. Afhængig af, hvor omfattende undersøgelsen er, kan der gå op til et par uger.

Ahentning af varer i butikken er gratis
Hvis du vælger at afhente din ordre i butikken i Istedgade skal dette ske inden for 3 hverdage i butikkens åbningstid. Du får en mail når den er klar til afhentning og derefter har du 3 hverdage til at hente den i. Hvis du ikke har hentet den inden for dette tidsrum annullerer vi ordren uden yderligere varsel.

Fortrydelsesret for Rockahula webshop

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet sende en mail til retur@rockahula.dk med ordrenummer og årsag til returnering eller på anden utvetydig måde oplyse Rockahula om, at du vil fortryde købet.

Returnering
Når du har meddelt Rockahula, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Rockahula
Istedgade 91
1650 Kbh V

eller en pakkeshop i nærheden.

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Du kan vælge at købe en returforsendelse til en DAO pakkeshop til 40,- kr. her: https://retur.pakkelabels.dk/rockahula

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Rockahula har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens *fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. *Vi trækker 40 kr i forsendelsesgebyr fra, hvis varen har været en del af en fragtfri ordre (en bestilling over 499,- kr),  hvor købsbeløbet derefter bliver under 500,00 kr.
Hvis du har valgt levering med omdeling krediteres der kun svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Rockahula kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

Refusion sker normalt altid ved kreditering til det kort , der er benyttet ved købet, det gælder ligeledes hvis du returnerer i butikken i Istedgade.
Vi tilbagebetaler ikke evt. gebyrer ved brug af kreditkort.

Bytte en vare:
Ved bytning til anden størrelse:
1. Tjek om den ønskede størrelse er der og send en mail på info@rockahula.dk , så vi kan reservere varen.
2. Send varen retur
3. Vi sender den nye vare så snart vi har modtaget den anden retur.

Reklamationsret
Rockahula yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation