Miss Candyfloss Della-Lou Miss C signature kjole

Hjem/Kvinder/Beklædning/Kjoler/Miss Candyfloss Della-Lou Miss C signature kjole

Miss Candyfloss Della-Lou Miss C signature kjole

600,00 DKK Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Della-Lou kjole er en Miss Candyfloss original signatur swing kjole i flot ternet stof. Denne klassiske retro-stil kjole har et vidunderligt retro twist med inspiration fra 1950’erne. Den er plisseret ved busten så den passer de fleste bryststørrelser og et dejligt cirkelskørt, som aldrig går af mode og så er der lommer i sidesømmen! der er lynlås i ryggen. Kjolen er på billedet vist med bælte, det er modellens eget!
Den er perfekt til en aften i byen eller til en dag på kontoret, når du blot ønsker at være afslappet, men ekstravagant.

Farve: Sort, Tern
Brand: Miss Candyfloss
Varenummer (SKU): 531lo-tar Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Della-Lou Miss C signature kjole i flot ternet stof

Kvalitet: 65% Polyester, 32% Viscose, 3% Elastan
Fremstillet i Transsylvanien

Vejledende størrelsesguide

S M L XL
Bryst 88 93 99 105
Liv 72 77 83 89
Hofter 97 102 108 114

Om Miss Candyfloss
Miss Candyfloss blev grundlagt i 2009 af de 2 søstre Adele og Noemi. Deres tøj udstråler deres begejstring og fascination for moden i 1940’erne og 1950’erne med feminint touch men stadig med et twist af det 21. århundredes moderne kvinde.

Miss Candyfloss ønsker at designe udsøgt klassisk feminint tøj, der ikke er masseproduceret men ser tidløst ud og som har en lang levetid. Etiske standarder er nøglefaktorer for Miss Candyfloss og de er fast besluttet på at bidrage til et bæredygtigt tekstilmiljø ved at bruge produktionsfaciliteter, med rimelige arbejdsfo