Dickies Arthurdale fløjlsskjorte

400,00 DKK Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Dickies Arthurdale er en virkelig lækker langærmet skjorte i 100% kamelfarvet bomuldsfløjl, som er sliconevasket for fremragende finish og rar følelse mod huden. Den har to brystlommer og knapper. Den har det ikoniske Dickies logo nederst på ​​trøjen.

Farve: Brun
Brand: Dickies
Varenummer (SKU): 05 200315-BD Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Dickies Arthurdale langærmet skjorte i fløjl og med brystlommer
Regular fit
Silikonevasket
100% bomuldsfløjl 305gsm

Om Dickies
Når du tager Dickies på tager du mere end 75 års kvalitet, holdbarhed og komfort på. Dickies er streetwear af høj kvalitet, der er egnet til formålet. Dickies blev skabt i 1922 og er siden blevet den største producent af arbejdstøj i hele verden.

Da skatere tog det slidstærke Dickies-tøj til sig i 80’erne og 90’erne, blev Dickies for alvor et mærke blandt unge og sub-kulturer. Dickies har udviklet sig til at blive et fremtrædende navn inden for streetwear og skaterkulturen. I 90’erne begyndte Julien Stranger og Anti-Hero-teamet og San Francisco baserede skatere at bære Dickies. De gjorde det coolt, og ved at skate i Dickiestøj startede de en bølge. I dag laver Dickies også kollektioner udelukkende til det europæiske marked, hvilket blandt andet er lækre skjorter og overtøj. I dag har mange piger også taget Dickies mærket til sig.