Dickies Upperglade jakke med fleece foer

Hjem/Dickies, Dickies overtøj, Mænd, Beklædning, Overtøj/Dickies Upperglade jakke med fleece foer

Dickies Upperglade jakke med fleece foer

850,00 kr. Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Dickies Upperglade er en rigtig lækker og flot jakke i kraftig blød bomuldskanvas og foer i rød- og sort ternet og polar fleece. Den har 2 stiklommer med foer, 1 brystlomme med lynlås og 2 inderlommer

Logopatch på den ene stiklomme

Brand: Dickies
Farve: Sort
Varenummer (SKU): 07 200303 BK Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Dickies Upperglade jakken har flere lommer, herunder to nederste lommer, der er fleeceforet for at holde dig varm i de kolde efterår / vinter måneder.

  • Kraftig lynlås
  • To stik lommer fleeceforet
  • To inderlommer
  • Microsand finish
  • Body lining: 100% polyester trykt polar fleece
  • Ærmeforing: 100% polyester
  • Ydre: 100% bomuld lærred 10oz

Når du tager Dickies på tager du mere end 75 års kvalitet, holdbarhed og komfort på. Dickies er streetwear af høj kvalitet, der er egnet til formålet. Dickies blev skabt i 1922 og er siden blevet den største producent af arbejdstøj i hele verden.

Da skatere tog det slidstærke Dickies-tøj til sig i 80’erne og 90’erne, blev Dickies for alvor et mærke blandt unge og sub-kulturer. Dickies har udviklet sig til at blive et fremtrædende navn inden for streetwear og skaterkulturen. I 90’erne begyndte Julien Stranger og Anti-Hero-teamet og San Francisco baserede skatere at bære Dickies. De gjorde det coolt, og ved at skate i Dickiestøj startede de en bølge. I dag laver Dickies også kollektioner der udelukkende er til det europæiske marked, hvilket blandt andet er lækre skjorter og overtøj. I dag har mange piger også taget Dickies mærket til sig.