Dickies Multi Pocket loose shorts sort

449,00 DKK Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Dickies klassiske 42-283 Multi-pocket Shorts med brede ben

De er fremstillet 8,5 oz mid-weight twill, en polyester/bomuldsblanding designet til komfort, let bevægelse. Smudsafvisende og med antikrøl.

Størrelsen bør købes 2 inches større i talje end du normalt bruger i jeans. For eksempel bruger du 34 ” i livet så vælg størrelse 36″.

Farve: Sort
Brand: Dickies
Varenummer (SKU): 42-283-BK Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Dickies 42-283 Multi-pocket Shorts

65% polyester, 35% bomuld
Knælængde
Antikrøl
Smudsafvisende
Vævet Dickies-logo

Om Dickies:
Når du tager Dickies på tager du mere end 75 års kvalitet, holdbarhed og komfort på. Dickies er streetwear af høj kvalitet, der er egnet til formålet. Dickies blev skabt i 1922 og er siden blevet den største producent af arbejdstøj i hele verden.

Da skatere tog det slidstærke Dickies-tøj til sig i 80’erne og 90’erne, blev Dickies for alvor et mærke blandt unge og sub-kulturer. Dickies har udviklet sig til at blive et fremtrædende navn inden for streetwear og skaterkulturen. I 90’erne begyndte Julien Stranger og Anti-Hero-teamet og San Francisco baserede skatere at bære Dickies. De gjorde det coolt, og ved at skate i Dickiestøj startede de en bølge. I dag laver Dickies også kollektioner udelukkende til det europæiske marked, hvilket blandt andet er lækre skjorter og overtøj. I dag har mange piger også taget Dickies mærket til sig.