Seamstress Mayflower Mabel 40er kjole

Home/Kvinder/Beklædning/Kjoler/Seamstress Mayflower Mabel 40er kjole

Seamstress Mayflower Mabel 40er kjole

Out of stock

Mabel-kjolen fra Seamstress of Bloomsbury er en fantastisk smuk og klassisk 40’er stil slå-om kjole i sort rayon Crepe De Chine stof med det flotte og populære Mayflower blomsterprint. Den har fine ‘gardiner’ med slå-om agtig effekt i forreste venstre side og bindebånd , en detalje, som var populær blandt mange af de originale 1940’ers designs. Der er smukke skuldertop smock-syninger og fine små betrukne pynteknapper i midten foran på overstykket … vi elsker simpelthen denne kjole. Kjolen slutter lidt knæet og er lavet i lækkert Crepe de Chine stof som er silkeagtigt at røre ved og nemt at pleje.

Farve: Sort
Brand: Seamstress of Bloomsbury

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: SEAM-MB-May Categories: , , Tags: , ,

Description

Seamstress of Bloomsbury Mayflower Mabel 40er kjole

Pleje af Rayon (Viscose)  Crepe-produkter:
Pas på kjolen på samme måde som for originalt vintage tøj.

Vaskeanvisning: Håndvask i varmt vand (30 grader) eller dry-clean. Undgå at tørre den i direkte sollys, da dette kan få det naturlige garn til at vride sig og derefter krympe. Når kjolen er tør, skal du blot stryge (lav varme) eller dampe den tilbage til den originale form.

100% viscose crepe de chine

Fra: Seamstress of Bloomsbury

Vejledende størrelsesguide

XS (EU 36) S (EU 38) M (EU 40) L (EU 42) XL (EU 44)
Bryst 81 86 91 96 101
Liv 63 68 73 78 83

Om Seamstress of Bloomsbury:
I en alder af 14 år er Lilian Wells i lære hos en kjoledesigner i Bloomsbury, hun har en ringe uddannelse, men tegner, maler, broderer og syr i hånden som en professionelt uddannet, hun er et naturtalent.

Hun vil gerne sy smukke kjoler til de aristokratiske familier, der bor i palæerne omkring Bloomsbury Square.

Hun blev kendt som ‘The Seamstress of Bloomsbury’ og i dag lever hendes originale 1940’er mønstre og designs videre i de fine kjoler, bluser, nederdele fra Seamstress of Bloomsbury, som er fremstillet i kopi af 1940’ernes tekstiler.