Seamstress Moonspot Roma 40er skjortekjole

Home/Kvinder/Beklædning/Kjoler/Seamstress Moonspot Roma 40er skjortekjole

Seamstress Moonspot Roma 40er skjortekjole

800,00 kr. Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Roma-kjolen er en fantastisk smuk og klassisk 40’er stil skjortekjole i navyblå rayon Crepe De Chine stof i det flotte Moonspot print fra Seamstress of Bloomsbury
Den har smukke kontrastkanter på kraven og manchetterne, fine skulder smock syning detaljer, slids på ærmerne, stor knapper foran, sidelynlås og et bælte til justering af taljen.
Designet udfra originalt 1940’er mønster. Kjolen slutter lidt knæet og er lavet i lækkert Crepe de Chine stof som er silkeagtigt at røre ved og nemt at pleje.

Farve: Blå, Navy
Brand: Seamstress of Bloomsbury
SKU: SEAM-RO-Moon Categories: , , Tags: , ,

Description

Moonspot Roma 40er kjole

Pleje af Rayon (Viscose)  Crepe-produkter:
Pas på kjolen på samme måde som for originalt vintage tøj.

Vaskeanvisning: Håndvask i varmt vand (30 grader) eller dry-clean. Undgå at tørre den i direkte sollys, da dette kan få det naturlige garn til at vride sig og derefter krympe. Når kjolen er tør, skal du blot stryge (lav varme) eller dampe den tilbage til den originale form.

100% viscose crepe de chine

Fra: Seamstress of Bloomsbury

Vejledende størrelsesguide

XS (EU 36) S (EU 38) M (EU 40) L (EU 42) XL (EU 44)
Bryst 81 86 91 96 101
Liv 63 68 73 78 83

I en alder af 14 år er Lilian Wells i lære hos en kjoledesigner i Bloomsbury, hun har en ringe uddannelse, men tegner, maler, broderer og syr i hånden som en professionelt uddannet, hun er et naturtalent.

Hun vil gerne sy smukke kjoler til de aristokratiske familier, der bor i palæerne omkring Bloomsbury Square.

Hun blev kendt som ‘The Seamstress of Bloomsbury’ og i dag lever hendes originale 1940’er mønstre og designs videre i de fine kjoler, bluser, nederdele fra Seamstress of Bloomsbury, som er fremstillet i kopi af 1940’ernes tekstiler.