Dickies New Sacramento Pine Green

Hjem/Dickies, Dickies skjorter, Mænd, Beklædning, Skjorter/Dickies New Sacramento Pine Green

Dickies New Sacramento Pine Green

499,00 DKK Fri fragt til pakkeshop i DK v/ køb over 799,-

Ternet langærmet Dickies skjorte i lækker børstet flannel og med logo på den ene brystlomme. Sacramento er en klassisk ternet flannel skjorte fra Dickies
100% Bomuld

Farve: Grøn
Brand: Dickies
Varenummer (SKU): DK0A4XDZPGO Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

New Sacramento – Klassisk ternet flannel skjorte fra Dickies

Om Dickies
Når du tager Dickies på tager du mere end 75 års kvalitet, holdbarhed og komfort på. Dickies er streetwear af høj kvalitet, der er egnet til formålet. Dickies blev skabt i 1922 og er siden blevet den største producent af arbejdstøj i hele verden.

Da skatere tog det slidstærke Dickies-tøj til sig i 80’erne og 90’erne, blev Dickies for alvor et mærke blandt unge og sub-kulturer. Dickies har udviklet sig til at blive et fremtrædende navn inden for streetwear og skaterkulturen. I 90’erne begyndte Julien Stranger og Anti-Hero-teamet og San Francisco baserede skatere at bære Dickies. De gjorde det coolt, og ved at skate i Dickiestøj startede de en bølge. I dag laver Dickies også kollektioner der udelukkende er til det europæiske marked, hvilket blandt andet er lækre skjorter og overtøj. I dag har mange piger også taget Dickies mærket til sig.